Què és el coaching?

banner-web1

QUÈ ÉS EXACTAMENT EL COACHING?

És un procés d’autoconeixement que té com a finalitat aconseguir objectius a partir de l’acció.

ÉS UN PROCÉS LLARG?

No, els processos són curts, d’entre vuit i dotze sessions. Un cop ben definit l’objectiu, es descriu la realitat, es perfilen les opcions i es dissenya un pla d’actuació. L’essència del Coaching és l‘acció a partir de la reflexió.

ÉS PER TRACTAR TEMES PROFESSIONALS O PERSONALS?

Es poden tractar tota mena de temes, ja que el plantejament, a través del diàleg i la presa de consciència, és el mateix.

PER QUÈ EL COACHING ESTÀ TAN DE MODA?

En els moments de crisi col·lectiva com els actuals no hi ha més remei que buscar la solució dins de cada individu, independentment d’allò que passi a l’exterior.

TU ETS MÚSIC… QUÈ TÉ A VEURE AIXÒ AMB EL COACHING?

He treballat molt com a director musical, activitat que m’ha fet adonar del gran potencial que tenim les persones i els grups humans. Em vaig formar a l’Instituto Europeo de Coaching per aplicar els coneixement als meus assajos i concerts. Després em vaig adonar que des de la meva experiència podia ajudar a molta més gent: gestió de les emocions, conflictes laborals, por a parlar en públic o pànic escènic, dubtes existencials, problemes relacionals…

QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE EL COACHING I LA PSICOLOGIA?

La psicologia és una teràpia. El coaching no. La psicologia tradicional se centra en el “per què?”. El Coaching se centra en el què i el com.

JO NO TINC CLAR QUIN ÉS EL MEU OBJECTIU… PUC FER COACHING?

En el 90% dels casos els clients no tenen clar l’objectiu abans de començar el procés. En canvi, saben allò que no volen. Interiorment, tots tenim les respostes a les preguntes que ens fem, encara que a vegades no ens sabem escoltar i ens confonem.

  Nom i cognoms*

  Email*

  Comentaris

  He llegit i accepto laPolítica de privacitat

  Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

  Altres projectes // Coaching