Entre el dictador i jo

Composició títols de crèdit

Vaig ser convidat a fer la banda sonora d’una pel·lícula de sis directors joves sobre la figura de Francisco Franco. Ja que eren visions subjectives sobre la figura del dictador, vaig proposar fer-ne una de musical desintegrant intervàlicament l’himne d’Espanya. Finalment, als productors els va fer por i van eliminar les primeres tres notes de la melodia , desintegrant així la meva idea. Aquí podeu escoltar la versió sense censura de Entre el dictador i jo. Migmetratge, diversos directors. Televisió de Catalunya y Estudi Playtime, 2005.

 

bandcamp-portada

 

BSO “Entre el dictador i jo”

 

Altres projectes // Banda sonora & Teatre

La nit del ritual

Direcció musical

Pòsters de Músic

Direcció musical i guió

Alegria, festa major

Direcció i arranjaments

L’Alegria que passa

Revisió musical, teatre

BSO Koert Davidse

Banda sonora per a una trilogia de films

BSO Paolo Bouman

Banda sonora per a un curtmetratge

Spanish For Adults

Composició banda sonora original

Sintonia de Ràdio Ribes

Composició sintonia per a emissora de ràdio