Tenora & Big Band

Concepte, arranjaments i direcció musical

Feia molts anys que tenia aquesta idea al cap: combinar el so ètnic, melòdic i únic de la tenora catalana amb el so modern, rítmic i universal de la big band, l’orquestra de jazz. Però no vaig poder escriure la música fins que vaig tenir el concepte que justiqués la unió: la tenora reinterpretant el repertori català més autèntic acompanyada per una big band de vint músics! En el fons, un concert per a tenora i orquestra amb versions de temes com El cant dels ocells, les sardanes Somni (de M. S. Puigferrer), Sant Martí del Canigó (de Pau Casals) o el poema simfònic Puigsoliu (de Joaquim Serra), entre altres sorpreses.

Espectacle estrenat el 21 de desembre de 2014, al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges. Transpenedès Jazz Orquestra, amb els solistes Jordi Molina i Jordi Guixé (tenores). Esteve Molero, arranjaments i direcció musical.

 

 

Altres projectes // Big Band, Latin i Jazz

_MG_4295p12

Amigos

Arranjaments, direcció musical i trombó

foto1 ajustada

Música anònima M. Rius

Idea original, arranjaments i trombó

meninas

LNM JAZZ COLLECTIVE

Trombó i composicions

projecte

Cia. Catalana de Latin Jazz

Líder, composicions, arranjaments i direcció musical

projecte

Transpenedès Jazz Orq.

Líder, composicions, arranjaments i direcció musical

esteve-projecte

Jordi Guixé Sextet

Composicions, arranjaments, trombó i direcció

52448_portada-envio

Premature memories

Arranjaments i trombó

esteve-projecte

Barcelona Jazz Orquestra

Arranjaments, direcció musical i producció