Desembre musical!

Dissabte 13 des. 22h. Concert MANUEL DE FALLA I CATALUNYA. Estrena! Cobla La Principal del Llobregat. Esteve Molero, arranjaments i direcció musical. Teatre CAT de Barcelona (Gràcia). Entrades anticipades a:

www.tradicionarius.cat

Diumenge 14 des. 19h. Monòleg musical. JO NO SÉ RES, SÓC MÚSIC. Centre Social Ribetà. Esteve Molero (trombó) & Joan Casellas (guitarra). Més informació:

www.ribes.org/xulius

Diumenge 21 des. 19h. DOBLE CONCERT. Palau Maricel de Sitges (Saló d’Or).

Primera part

Presentació LNM JAZZ COLLECTIVE (amb Roger Martínez, saxo soprano; Xavi Plaza, saxo alt; Esteve Molero, trombó; Iván Sáez, saxo baríton; Leo Tejedor, guitarra; Joan Solana, piano; Jordi Mestres, contrabaix; i Ricard Parera, bateria). Temes propis.

Segona part:

Presentació del nou repertori de la TRANSPENEDÈS JAZZ ORQUESTRA (“Tenora & Big Band”), amb  Jordi Molina i Jordi Guixé (tenores); David Escobar, Quim Nicolás, David Solernou, Sergi Marquillas i Àlex Ricart (trompetes); Joan Manel Margalef, Pere Bono, Eni Molero i Joan Granados (trombons); Xavi Plaza, Roger Martínez, Joel Sempere, Josep Contreras i Iván López (saxos); Joan Solana, Leo Tejedor, Jordi Mestres i Ricard Parera (base rítmica), i Esteve Molero (arranjaments i direcció musical).

AH! I JA TENS ELS REGALS DE NADAL?

bola de nadal

REGALA MÚSICA CATALANA!!